• Lajme | Arbëri | Lajmi i fundit

   koha.net Politika, ekonomia, kultura e sporti vijnë më së shpejti te ju nëpërmjet portalit koha.net. Çdo klik një ecje me kohën!
  • Telegrafi Lajme - Lajmet e fundit Shqip

   www.telegrafi.com/lajme Lajmet Shqip nga Kosova, Shqiperia, Maqedonia, Ballkani dhe Lajmet Nderkombetare
  • LAJME - gazetaexpress.com

   www.gazetaexpress.com/lajme Lexoni lajmet e fundit shqip nga Kosova dhe Rajoni në kohë reale të sjellura nga gazetarët tanë në terren.
  • Lajme Shqip | Lajme, Lajmet e fundit, Shqip, Hulumtime ...

   www.lajmeshqip.com Lajme, Lajme Shqip, Lajmet e fundit nga Shqiperia, Kosova, Maqedonia, vendi, rajoni dhe bota!
  • Lajme Online | Online News

   www.lajmeonline.net LajmeOnline.NET delivers the latest breaking news and information on the latest top stories, weather, business, entertainment, politics, and more.
  • Vala, 4.5 cent për minutë me krejt operatorët | Lajme.Org

   www.lajme.org Nga sot të gjithë konsumatorët Prepaid të Vala-s do të kenë mundësi të flasin me të gjithë operatorët në vendin tonë me vetëm 4.5 cent për minutë.
  • LajmeME

   lajme.me VW scandal may be just the tip of NOx iceberg The Volkswagen group’s emissions scandal discovered in the US earlier this week has now spread to the rest of Europe ...