• Kompjuteri - Wikipedia

  sq.wikipedia.org/wiki/Kompjuteri Kompjuteri (lat. computere = mbledh, njehsoj) është një pajisje elektronike që ruan dhe përpunon të dhënat sipas një liste udhëzuese. Kompjuter quajmë një ...
 • Computer - Wikipedia, the free encyclopedia

  en.wikipedia.org/wiki/Computer Computer operating systems and applications were modified to include the ability to define and access the resources of other computers on the network, ...
 • kompjuter - Wiktionary

  en.wiktionary.org/wiki/kompjuter singular plural; nominative: kompjuter: kompjuteri: genitive: kompjutera: kompjutera: dative: kompjuteru: kompjuterima: accusative: kompjuter: kompjutere ...
  • MP Kompjuteri - facebook.com

   www.facebook.com/mpkompjuteri MP Kompjuteri, Skopje. 431 likes · 3 were here. Local Business. Facebook logo. Email or Phone: Password: Keep me logged in. Forgot your password? Sign Up. MP Kompjuteri.
  • Kompjuteri - Računari, Racunari Beograd, Prodaja Računara

   www.racunari.co.rs/kompjuteri/index.html Sajt racunari.co.rs na jednom mestu racunari, laptopovi, kompjuteri, apple Srbija, prodaja racunara, racunari prodaja, prodaja kompjutera, kompjuteri prodaja, servis ...
  • Kompjuteri, ndertimi dhe funksionet (hardware)

   botaedituris.files.wordpress.com/.../kompjuteri-ndertimi-dhe-funksionet-_hard... Faqe1 Teknologji e informacionit dhe komunikimit pºr klasºn 10 2011 Kompjuteri, ndertimi dhe funksionet (ha rdware) Çdo të quajm kompjuter? Kompjuteri eshte nje ...