• Si t'i bëjmë ballë një shoqërie q ...

   www.ammk-rks.net Si t'i bëjmë ballë një shoqërie që hedh çdo gjë? Parashikimi i motit. Air; Water; Waste; Biodiversity; Soil; Environmental ...
  • pergjithshem | Search Results | Vend Pune

   www.vend-pune.com Njoftim për pune Shoqëria INTERSIG sh.a kërkon kandidate për pozicion pune si me poshtë: 1.    Asistente e drejtorit te p&euml ...
  • Armand Krasniqi

   shkarkimet.blogspot.com/feeds/posts/default ... 0in"> <FONT SIZE=4>Shoq&euml;ria, p&euml;rve&ccedil; rrezikut q&euml ... 0in"> <FONT SIZE=4>N&euml; jet&euml;n shoq&euml;rore nuk jan&euml; t&euml ...
  • 110 milionë euro për 4 hidrocentrale - zeriamerikes.com

   www.zeriamerikes.com/content/.../1569755.html Në Shqipëri, shoqëria turke Kurum duket se është favorIte për blerjen e katër hidrocentraleve të vegjël, Bistrica 1 dhe Bistrica 2 në jug të vendit dhe ...