• A ka lidhje mes video lojrave të dhunshme dhe krimeve?

   www.zeriamerikes.com/content/video-games-violence/1575187.html Amerika, Evropa dhe Azina lindore janë tregje të rëndësishme për këto lojra që po përhapen edhe në Indi, Brazil, Rusi dhe Azinë juglindore
  • Posts (Atom) - zgjedhjet parlamentare 2013

   zgjedhjetparlamentare2013.blogspot.com/feeds/posts/default <style type="text/css"> h1 a:hover {background-color:#888;color:#fff ! important;} div#emailbody table# ...
  • Shkupi Press

   shkupipress.typepad.com/blog/atom.xml ... shum&euml; jan&euml; t&euml; p&euml;rb&euml;ra k&euml;to ... rtohen p&euml;r Kampionatin Bot&euml;ror t&euml; Futbollit dhe p&euml;r Loj&euml;rat Olimpike ...
  • Berishizmi - Krimi e nje epoke Post Komuniste ne Shqiperi

   antiberishizmi.blogspot.com/feeds/posts/default Sipas vet&euml; th&euml;nieve t&euml; tij, ai kishte regjistruar me mij&euml;ra kompani t&euml; tilla p&euml;r nj&euml; pages&euml;, nd&euml; ...