• Leesgroepen – Blog Bibliotheek Gent

    bibliotheekgent.wordpress.com/tag/leesgroepen Berichten over Leesgroepen geschreven door bibliotheekgent ... Jaarlijks bekronen meer dan 6.000 jonge juryleden tussen 4 en 16 jaar binnen hun leeftijdscategorie de ...
  • Leesgroepen | Senia – Leesgroepen Frans

    seniafrans.wordpress.com/nieuwe-leesgroepen/comment-page-1 Interesse? Bent u op zoek naar een leesgroep Frans in uw gemeente, laat dan een berichtje achter op deze pagina. We doen dan ons best om via een bericht in kranten ...
  • Leesgroepen [licensed for non-commercial use only] / Welkom

    leesgroepen.pbworks.com PBworks will undergo scheduled maintenance and be unavailable for up to 6 hours, starting at 10 PM Pacific on Friday, February 5 (1 AM Eastern/6 AM UTC on Saturday ...